OVER BETONBOUW K. STOLK B.V.

Betonbouw K. Stolk B.V. is opgericht door de heer Klaas J. Stolk, aannemer met passie voor zijn werk.
Wij zijn een dynamisch Betonbouwbedrijf met ruim 35 jaar ervaring en gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare betonwerkzaamheden binnen diverse markten. Voornamelijk actief in de utiliteits- en woningbouw, infrastructuur voor zowel de particuliere markt als de  industriële sector.
Betonbouw K. Stolk B.V. is een zelfstandig opererende (onder)aannemer en onderscheidt zich door haar vakkundige kennis, jarenlange ervaring, hoge kwaliteit en flexibiliteit.
Wij werken al jaren samen met grote vooraanstaande organisaties.
Wij zijn lid van Bouwend Nederland en VCA*-gecertificeerd.

ONZE MEDEWERKERS

Onze medewerkers vormen de basis van het succes van onze organisatie.
Betonbouw K. Stolk B.V. werkt samen met haar medewerkers aan een optimale inzet van talent, maatwerk, topkwaliteit, betrokkenheid, leiderschap en kennis.
We investeren in bijscholing en persoonlijke ontwikkeling van vaktechnische kennis, omdat wij ons realiseren dat kundige en tevreden werknemers het verschil maken. Dit wordt gerealiseerd door praktijkgerichte opleidingen/trainingen en het aanbieden van interne en externe opleidingen. Door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.
Betonbouw K. Stolk B.V. en haar medewerkers streven altijd naar een kwaliteitswaardig eindproduct, dat vereist een enorme betrokkenheid en korte communicatielijnen bij elk bouwproject op basis van vertrouwen en wederzijds respect.

OFFERTES

Door het uitbrengen van vrijblijvende scherpe offertes voor het uitvoeren van betonwerkzaamheden kunnen wij voor onze klanten – transparant en duidelijk – de voorwaarden* afstemmen voor de realisatie van een werk. 
Voor speciale projecten kunnen wij u interessante alternatieven aanbieden. Samen met de klant wordt gestreefd naar een volledige oplossing. Vaak al in een vroeg stadium van een project. Tevens kunnen wij ook voor u de complete engineering verzorgen.
Als innovatief productiebedrijf houden wij een scherp oog op de ontwikkeling binnen de bouwbranche. Nieuwe producten, toepassingen en samenwerkingsverbanden worden afgestemd om zo een sterke marktpositie te behouden. Betonbouw K. Stolk B.V staat voor jarenlange ervaring, vakkundige kennis, kwaliteit, flexibiliteit, partnership en allround capaciteit. Bent u geïnteresseerd? Mail ons dan voor een passende vrijblijvende offerte.

*Onze offerten worden standaard uitgebracht onder het regime van Algemene Voorwaarden van Onderaanneming 2016 (AVvO 2016).