OVER BETONBOUW K. STOLK B.V.

Wij specialiseren ons al enige jaren in het uitvoeren van betonwerkzaamheden binnen diverse markten. Voornamelijk de utiliteits- en woningbouw, infrastructuur en de industriële sector. Betonbouw K. Stolk B.V. is een zelfstandig opererende (onder)aannemer op de bouwmarkt.

foto-vanaf-de-bgg-as-13.jpg

Door het uitbrengen van vrijblijvende scherpe offerten voor het uitvoeren van betonwerkzaamheden kunnen wij voor onze klanten - transparant en duidelijk - de voorwaarden* afstemmen voor de realisatie van een werk. Dit voorkomt discussie achteraf!

Voor speciale projecten kunnen wij u interessante alternatieven aanbieden. Samen met de klant wordt gestreefd naar een volledige oplossing. Vaak al in een vroeg stadium van een project. Tevens kunnen wij ook voor u de complete engineering verzorgen.

Als innovatief productiebedrijf houden wij een scherp oog op de ontwikkeling binnen de bouwbranche. Nieuwe producten, toepassingen en samenwerkingsverbanden worden afgestemd om zo een sterke marktpositie te behouden. Betonbouw K. Stolk B.V staat voor ervaring, kwaliteit, partnership en allround capaciteit.

*Onze offerten worden standaard uitgebracht onder het regime van Algemene Voorwaarden voor Aanneming van werk 2013 (AVA 2013)