Onze medewerkers

Veiligheid en Gezondheid

Onze medewerkers vormen de basis van het succes van onze organisatie. De activiteiten van ons bedrijf hebben potentieel een grote impact op hun veiligheid en gezondheid. Aandacht voor de werkomstandigheden op de bouwplaats en op kantoor heeft voor ons dan ook een hoge prioriteit. Het doel is om een continue verbetering van de arbeidsomstandigheden te realiseren om zodoende een veilige en gezonde werkomgeving te creëren.

Opleiding en Ontwikkeling

[Plaatje]

Betonbouw K. Stolk B.V. werkt samen met haar medewerkers aan een optimale inzet van talent, leiderschap en kennis. We investeren in bijscholing en persoonlijke ontwikkeling, omdat we ons realiseren dat kundige en tevreden werknemers het verschil maken. De ontwikkeling van vaktechnische kennis wordt gefaciliteerd door praktijkgerichte trainingen en het aanbieden van interne en externe opleidingen.

Integriteit

Onze medewerkers zijn betrouwbaar, handelen eerlijk en transparant en zijn niet omkoopbaar. Die professionele houding verwachten we van onze medewerkers in hun relatie met opdrachtgevers, toeleveranciers, onderaannemers en andere partijen.